about_pic

WinTop Ice există ca producător și distribuitor de gheață pe piața ieșeană din anul 2006

 
Experiența în domeniu a început să conducă spre dezvoltarea continuă a gamei de produse, odată cu evoluția permanentă a nevoilor și așteptărilor clienților noștri.
 

După gheață cuburi și gheață mărunțită, am răspuns cererii cu alte două produse din ce în ce mai solicitate la evenimentele festive și care ajută, în continuare, la transformarea petrecerii într-un show plin de reacții pozitive: shot-urile de gheață și gheața carbonică.

În prezent, rafinăm lansarea pe piață a sferelor și a sculpturilor de gheață. Sferele sunt eficiente, păstrează whiskey-ul rece pentru mai mult timp, iar sculpturile sunt un mod spectaculos de a menține sticlele la rece. Nu ne oprim aici. Continuăm să căutăm soluții pentru utilizarea în cât mai multe moduri a gheții.

Clienții noștri

 
De la magazine care comercializează gheața noastră (distribuitori), parteneri din HoReCa (cărora le livrăm gheață pentru răcirea băuturilor, gheață carbonică/shot-uri de gheață/mașină de fum pentru evenimente festive) și până la consumatorii casnici, ne asigurăm că produsele noastre sunt livrare către clienți la fel cum pleacă din linia de producție: impecabile.

Livrăm gheață carbonică în toată țara cu ajutorul firmelor de curierat, iar în regiunea Moldova livrăm personal gheață în toate formele ei. Mai multe despre transport și condiții de livrare găsiți în pagina ”Livrare”.

Dacă vrei să iei legătura cu noi, sună-ne la 0751.850.488. Răspundem prompt la întrebări și găsim rapid soluții.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X