Întreaga echipă de la Gheață Pozitivă trăiește fiecare zi sub mottoul ”Mens sana in corpore sano”. Acceptăm să plecăm în fiecare activitate nouă și în fiecare aventură pe care o zărim la orizont încărcați cu cele mai bune gânduri, atitudini și energii. Credem că putem îmbunătăți experiențele clienților noștri și modul lor de viață plecând de la una dintre cele mai mici fărâme de energie pe care o avem în grijă zi de zi: picătura de apă.
Studiile și experimentele Doctorului Masaru Emoto (autorul ”The hidden messages in water”) și ale tuturor celor care i-au urmat, documentarele despre grija pentru apă purtată la toate nivelele, demonstrează că apa are memorie, că poate suferi transformări la nivelul structurii fizice sub influența gândurilor, vorbelor, muzicii și impulsurilor negative/pozitive induse de om. Mai mult, chiar și mediul din care apa provine își va lăsa o amprentă puternică asupra formelor ascunse în ”fibrele” picăturilor.
Informația conținută de apă se păstrează inclusiv de-a lungul procesului de înghețare, ”amintirea” rămânând, astfel, înmagazinată în cristale de diferite forme și dimensiuni, armonia sau lipsa ei totală din formă fiind influențată de cantitatea de informație pozitivă sau negativă pe care gheața o conține (dacă ești curios, uită-te la fotografiile de mai jos surprinse de Masaru Emoto în experimentele sale).
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X