Despre noi

Wintop Ice există ca producător și distribuitor de gheață pe piața ieșeană din anul 2006. Experiența în domeniu a început să conducă spre dezvoltarea continuă a gamei de produse, odată cu evoluția permanentă a nevoilor și așteptărilor clienților noștri. După gheață cuburi și gheață mărunțită, am răspuns cererii cu alte două produse din ce în ce mai solicitate la evenimentele festive și care ajută, în continuare, la transformarea petrecerii într-un show plin de reacții pozitive: shot-urile de gheață și gheața in alte forme.

În prezent, rafinăm lansarea pe piață a sferelor și a sculpturilor de gheață. Sferele sunt eficiente, păstrează whiskey-ul rece pentru mai mult timp, iar sculpturile sunt un mod spectaculos de a menține sticlele la rece. Nu ne oprim aici. Continuăm să căutăm soluții pentru utilizarea în cât mai multe moduri a gheții.

Image

Clienții nostri

De la magazine care comercializează gheața noastră (distribuitori), parteneri din HoReCa (cărora le livrăm gheață pentru răcirea băuturilor, gheață shot-uri de gheață) și până la consumatorii casnici, ne asigurăm că produsele noastre sunt livrare către clienți la fel cum pleacă din linia de producție: impecabile. 

Dacă vrei să iei legătura cu noi, sună-ne la 0751 850 488. Răspundem prompt la întrebări și găsim rapid soluții. Pentru mai multe detalii nu ezita sa folosesti formularul nostru de contact.