Termeni si conditii

PREAMBUL

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. S.C. Wintop Ice SRL. functioneaza conform tuturor prevederilor legislatiei Romaniei in vigoare. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. S.C. Wintop Ice SRL. nu raspunde pentru eventualele greseli de tipar, preturi sau caracteristici ale produselor.

DATE IDENTIFICARE Wintop Ice

Site-ul wintopice.ro  apartine si este intretinut de S.C.Wintop Ice SRL. . Datele de identificare sunt:  

Strada Rediu Tatar Nr. 32,700546, Iaşi

J22/3211/2006

CIF20168581

Adresa noastra de email este: wintopice@yahoo.com

COPYRIGHT

Intregul continut al site-ului wintopice.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Wintop Ice SRL. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.. Folosirea fara acordul S.C. Wintop Ice SRL. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legii .In cazul in care consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta sectiune

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Datele personale solicitate de S.C. Wintop Ice SRL.  pentru efectuarea comenzii, se vor folosi numai in scopul in care au fost solicitate clientului. Informatiile obtinute de la client nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc. decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite clientului confirmarea comenzilor.

CONDITII DE RETURNARE

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. In concluzie, clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. 

CALITATEA PRODUSELOR

S.C. Wintop Ice SRL. nu-si asuma responsabilitatea pentru defectele datorate transportului. Produsele sunt conforme cu legislatia dreptului de autor si cu celelalte legi aferente in vigoare in Romania.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre  S.C. Wintop Ice SRL. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul wintopice.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

LIMITAREA DE RESPONSABILITATE

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

S.C. Wintop Ice SRL. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspunde pentru bug-urile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Termenii si conditiile generale de vanzare, ca si preturile sunt acceptate in deplina cunostinta de catre cumparator, actul de cumparare implicand acceptarea imediata si totala a prezentelor conditii de vanzare.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Termenii si conditiile prezente pot fi oricind modificate fara preaviz.